Szybka windykacja długów to szybkie odzyskanie pieniędzy i gwarancja sukcesu! Windykacja prowadzona przez wyspecjalizowaną firmę windykacyjną odnosi pozytywne efekty. Windykacja należności, zapewnij sobie spokojny sen!
Wysłany: 2011-06-09, 08:35 Windykacja długu umorzonego przez komornika kwota 9420zł
Chciałem się zapytać o możliwość windykacji długu po nieudanej egzekucji komorniczej.
Mam dwa sądowe nakazy zapłaty, z przełomu 2005 i 2006 roku, na łączną kwotę 9420 PLN plus odsetki naliczone przez komornika w czerwcu 2006 w łacznej wysokości 4120 PLN (razem 13540 PLN).
W grudniu 2006 komornik sądowy umorzył postepowanie egzekucyjne, ponieważ dłużnik wyjechał za granicę. Wiem że dłużnik ponownie mieszka i pracuje w polsce, wiec ponowna egzekucja długu jest możliwa.
Jak jest mozliwość przeprowadzenia windykacji, bądź odkupienia powyższego długu?
Proszę o kontakt na adres kontakt@aif.com.pl Przygotujemy dla Pana Indywidualną ofertę. Ponadto nasza kancelaria przeprowadzi dla pana wywiad gospodarczy wyszukując majątek dłużnika, co może wpłynąć na wznowienie egzekucji komorniczej i dalsze prowadzenie egzekucji
Witam Serdecznie, bardzo chętnie podejmiemy się zlecenia, proszę o kontakt : glaz.lukasz@wp.pl , charakteryzuje nas wysoka skuteczność, brak opłat wstępnych, prowizja pobierana jest dopiero po odzyskaniu należności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum